La Casa

Can Figura és una casa rural de poble construïda a finals del segle XIX. Es troba a Sant Climent Sescebes, un petit municipi de la comarca de l’Alt Empordà, al bell mig del triangle format pel Paratge Natural de la Serralada de l’Albera (Pirineus), la Costa Brava i la plana de l’Empordà.

Can Figura ha estat restaurada conservant els elements típics d’una casa de poble del segle XIX, aconseguint una combinació excel·lent entre la tradició i la història de la casa i les comoditats pròpies de la modernitat d’avui dia, i tot això amb l’objectiu d’acollir-vos i oferir-vos la possibilitat de passar uns dies gaudint d’un entorn únic i d’un ambient agradable i tranquil.

La casa està dividida en dues plantes, unes golfes i una zona de jardí de 150m2, amb capacitat màxima per a vuit persones.

A la planta baixa (totalment diàfana) hi ha una sala d’estar amb llar de foc, una habitació-rentador, un bany amb dutxa i una cuina totalment equipada, que dóna sortida a un jardí fabulós amb piscina i zona de barbacoa.

A més, la cuina també està comunicada a un petit jardí interior lluminós i ple de flors.

A la planta de dalt hi ha quatre habitacions dobles repartides al voltant d’una sala central, idònia per al descans i la lectura, i un altre bany amb dutxa.

Descarrega’t el reportatge de Vivir en el Campo